Welkom bij Derwin Nijboer

In 1988 is Derwin Nijboer begonnen als autoschadereparateur en spuiter in Kootstertille. Door gestage groei is het bedrijf in 1993 verhuist naar een royaal pand aan het Tillepaed te Schuilenburg onder Jistrum. Het bedrijf bleef groeien zodat er in 1996 een nieuw bedrijfsgebouw moest worden bijgezet waar kantoor, receptie, de/montage, richtwerk en dergelijk werd ondergebracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bedrijf voldoet aan alle strenge milieueisen en streeft ook altijd naar optimale kwaliteit en vakmanschap, onder het motto:

Het komt gegarandeerd weer goed.

Autoschade komt nooit gelegen, Wij bij autoschade Derwin Nijboer begrijpen dat goed. U kunt dan ook met een gerust hart uw auto aan ons overhandigen en wij zorgen dan ook voor de volledige verdere afhandeling. Wij herstellen uw auto vakkundig en tegelijkertijd regelen wij de administratieve afwikkeling met de betrokken tussenpersonen. Op deze site geven wij u een indruk van het schadeherstelproces. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.

Het laatste nieuws:
- www.dnijboer.nl
- Waldnet.nl

Autoschade & Berging Derwin Nijboer
Tillepaed 3
9258 CB Schuilenburg (Eestrum)
Telefoon: (0512) 47 22 20 - Fax: (0512) 47 22 22
e-mail:
info@derwinnijboer.nl

Klik hier voor een interactieve plattegrond en
routebeschrijving van uw vertrekadres naar ons bedrijf.


Deze site is ontwikkeld door WBV Media Producties - Drachten 2002 -