Autoschade

Wat te doen na een aanrijding

Neem contact op met Derwin Nijboer dan kunnen wij zien wat we voor u kunnen doen. Breng in alle gevallen uw verzekeringsmaatschappij van de aanrijding op de hoogte! Ook als u nog niet weet of u uw verzekeraar de schade gaat vergoeden.


Niet rijdbare schade

Na de aanrijding kunt u niet meer verder met uw auto. De politie zal in dat geval contact opnemen met alarmcentrale die een bergingsbedrijf sturen om uw auto weg te slepen. Zij zorgen er dan voor dat uw auto indien u dit wenst bij Autoschade Derwin Nijboer wordt gebracht. Tevens kunnen wij de berging ook voor u verzorgen. Bij ons heeft u op schade een korting op het eigen risico van EUR 136,00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rijdbare schade

Indien u na de aanrijding nog kunt rijden, kunt u rechtstreeks naar Autoschade Derwin Nijboer gaan. Wij nemen de schade op, bekijken wat voor onderdelen er eventueel nodig zijn en maken een afspraak met u wanneer uw auto gerepareerd gaat worden. Indien de schade aan uw auto vergoed wordt, regelen wij eventueel via de verzekeringmaatschappij of assurantieadviseur een expert. Om de schade aan uw voertuig op te nemen. Bij ons heeft u op schade een korting op het eigen risico van EUR 136,00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taxatie

Taxeren van de schade aan uw auto doen wij met AUDATEX schadecalculatie systeem op de computer.

De volgende gegevens voeren wij in:
- Eigenaar
- Verzekering
- Voertuig
- Nieuwe onderdelen
- Herstellen delen
- Spuiten delen
- etc.

Daarna wordt de calculatie verstuurd naar een centrale computer waar alle prijzen van de delen herstelwerk en spuitwerk binnen enkele seconden uitgerekend worden en weer naar ons terug worden verzonden. Op deze manier kunnen wij u een passende offerte doen toekomen. Is het een schade die door de verzekeraar wordt vergoed dan kunnen wij deze doorzenden naar een expert of autoverzekeraars.


Vervangend vervoer

Heeft u een vervangende auto nodig, omdat u bijvoorbeeld voor uw werk afhankelijk bent van een auto, dan regelen wij dat voor u. Als uw eigen auto klaar is, levert u de leenauto weer in met een volle tank (zo krijgt u hem natuurlijk ook mee!). Op deze manier kan degene die de auto na u nodig heeft er eveneens weer snel mee op weg. Autoschade Derwin Nijboer heeft het zo voor u geregeld dat het gebruik van een vervangende auto ‘kilometer-vrij’ is. Heeft u geen vervangende auto nodig, dan brengen we u naar huis en halen u weer op als uw auto klaar is.


Vakmanschap is meesterwerk

Bij Autoschade Derwin Nijboer krijgt u de kwaliteit waar u recht op heeft. Bij ons bent u geen nummer en bij ons kunt u rekenen op een vriendelijke en attente behandeling. Wij weten maar al te goed dat autoschade voor u zeer vervelend is en altijd ongelegen komt. Daarom zorgen wij er graag voor dat u zo snel mogelijk en met zo min mogelijk extra rompslomp verder kunt. Natuurlijk in een vakkundig gerepareerde auto.


Wie zijn onze opdrachtgevers

Behalve voor particuliere automobilisten werken wij voor autoverzekeraars, autobedrijven en tal van bedrijven met een eigen wagenpark. U kunt bij ons voor meerdere zaken terecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze auto was wit en is in de bedrijfs kleur van Bouwbedrijf Swart(eastermar) gespoten in opdracht van garage Borger te eastermar 

- spuitwerk bedrijfsauto’s
- industrieel spuitwerk
- spuitwerk aan caravans en motorfietsen
- polyester boten ect.
- autoruiten
- etc

Autoschade & Berging

Derwin Nijboer

Tillepaed 3

9258 CB Jistrum

T 0512-472220

M info@derwinnijboer.nl

I www.dnijboer.nl

I www.derwinnijboer.nl